Ajoneuvo

OP Kulku ‑yhteiskäyttöauto

OP Kulku -palvelu nyt saatavilla yhteisöille, yrityksille ja kunnille.

Palvelun tuottaa Pivo Wallet Oy, joka on osa OP Ryhmää.

Käytä sähköautoa milloin haluat

OP Kulku -yhteiskäyttöauto on helppo ja huoleton tapa hankkia yhteisöille, yrityksille ja kunnille sähköautoja yhteiskäyttöön. Sähköauton päähaltija määrää itse vuokrauksen enimmäispituuden, vuokrahinnan sekä sen, ketkä autoa saavat vuokrata.

Tällä tavalla esimerkiksi kunnat voivat varmistaa, että kunnan autot ovat mahdollisimman tehokkaassa käytössä työajan ulkopuolella. Lisäksi kunnat pystyvät jakamaan autojen kiinteitä kuluja tarjoten samalla työntekijöilleen ja asukkailleen joustavan tavan liikkua vapaa-ajallaan.

Helppo käyttää

Palvelun käyttäjät varaavat ja maksavat sähköauton käytön OP Kulun tarjoamalla helppokäyttöisellä sovelluksella. Sovellus näyttää käyttäjälle vapaana olevat sähköautot, niiden sijainnit sekä akustojen lataustason. Sovellukseen lisätään rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjän luottokorttitiedot, joilla auton käyttö veloitetaan. OP Kulku ‑yhteiskäyttöautolla ajamisesta veloitetaan tuntihinta, joka sisältää vakuutuksen, huollot ja auton latauksen. Maksun välittäjänä toimii Checkout Finland Oy.

Kirjautuminen
Varaukset
Ajoneuvot
Profiili

Imatran kaupunki näyttää suunnan

OP Kulku -yhteiskäyttöautoa kokeilee ensimmäisenä Imatran kaupunki, joka halusi luoda työntekijöilleen ja kaupunkilaisille ympäristöystävällisen tavan liikkua ja vähentää yksityisautoilua. Pian kaupungin työntekijöiden käytössä on yhteiskäyttöautoja, joita voi vuokrata tunniksi tai useammaksi, eikä seisonta-ajasta veloiteta maksua. Myöhemmin palvelu laajenee myös kunnan asukkaiden käyttöön.

Kiinnostuitko OP Kulku ‑yhteiskäyttöautosta?

Jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen niin olemme sinuun yhteydessä.