Mercedes-Benz - klassikko sähköistyy

Vaivattomuutta ja ajamisen iloa tyylikkäässä ulkokuoressa. Myös Mercedes-Benz on ottanut harppauksen tulevaisuuteen, ja siltä löytyy sähköinen auto jokaiseen tarpeeseen.

Laatuhybridejä joista valita

Mercedes-Benzin ajaton tyyli kestää aikaa. Valitse omasi Mercedes-Benzin kattavasta ladattavien hybridien valikoimasta aina C 350e A -sedanista GLC 350e 4Matic A -maasturiin.

Laske hinnat sinulle sopivalla paketilla:

Palvelupaketti:

Sopimusaika:

Ajomatka vuodessa:

Palvelupaketti:

Sopimusaika:

Ajomatka vuodessa:

Ajatko yli 40 000 km vuodessa? Jätä yhteydenottopyyntö!

Käyttövoima:

Järjestys:

Rajaa hakua

  • Käyttövoima
  • Järjestys

Ajatko yli 40 000 km vuodessa? Jätä yhteydenottopyyntö!

Kulje huoletta

OP Kulku -palvelun ansiosta et omista autoa, vaikka se onkin täysin sinun käytössäsi. Autoile murehtimatta vikatilanteista ja autohuolloista, sillä me huolehdimme niistä puolestasi.

Huollot ja korjaukset

Huollot ja korjaukset

OP Kulku -palvelussa auto huolletaan ja korjautetaan merkkihuollossa ilman ylärajaa ja omavastuuta. Huolehdimme huolto- ja korjaustöiden sisällöstä sekä maksuista.

Kutsumme sinut ja autosi valmistajan huoltosuunnitelman mukaisiin huoltoihin. Jos autoon tulee vika, voit olla yhteydessä OP Kulku -asiakaspalveluun tai suoraan liikkeeseen. Huolehdimme laskuista ja maksuista. Huollon tai korjauksen ajaksi saat sijaisauton.

Premium-asiakkailta noudamme auton huoltoon kotoa tai työpaikalta. Premium-määräaikaishuoltoon sisältyy myös autosi ulkopesu ja sisäpuhdistus.

Vakuutukset

Vakuutamme auton puolestasi

Premium-pakettiin sisältyy liikenne- ja kattava kaskovakuutus, jonka myöntää OP Vakuutus Oy. Vakuutus kattaa muun muassa liikennevakuutuksen (muille aiheutetut vahingot), palon, varkauden, eläintörmäyksen, ilkivallan, oikeusturvan, kolarin, tuulilasin ja luonnonilmiövakuutuksen.

Vakuutuksen omavastuu on 500€ törmäysvahingoissa ja 200€ muissa vahingoissa. Vakuutusasioissa voit aina kääntyä OPn nopean ja auttavaisen asiakaspalvelun puoleen.

OP Kulku on oma palvelukokonaisuus, johon ei sisälly OP Ryhmän asiakasetuja, eikä omistaja-asiakkaan OP-bonuksia.

Avaa tästä tarkemmat liikennevakuutusehdot, autovakuutusehdot ja vakuutusesite.

Tiepalvelu

Et jää yksin tien päälle

Jos autoon tulee yllättävä tekninen vika, saat tiepalveluna hinauksen ja sijaisauton (huollon ja kuljettajasta riippumattoman vian korjauksen ajaksi). Yleisiä sähköauton pikalatauspistokkeita ei ole vielä yhtä tiheässä kuin bensa-asemia. OP Kulku Premium -palveluun sisältyy ilmainen hinauspalvelu myös silloin, jos akku loppuu kesken ajon.

Renkaiden vaihto ja säilytys

Renkaiden vaihto ja säilytys

OP Kulku Premium -asiakkaana kesä- ja talvirenkaiden vaihto ja säilytys sisältyy sopimukseen. Noudamme autosi renkaiden vaihtoon yhdessä sovittuna ajankohtana.

Autopesu

Auto pesuun aina kun haluat

OP Kulku Premium -pakettiin kuuluu rajaton määrä autopesuja kellon ympäri toimivissa automaattipesuloissa.

Odotusajan auto

Odotusajan auto

OP Kulku -palveluun kuuluu myös odotusajan auto. Voit siis helposti luopua nykyisestä autostasi ja siirtyä huolettomaan tapaan kulkea.