Kaikki tärkeimmät palvelut yhdellä kuukausimaksulla

Valitse omiin tarpeisiisi sopiva palvelupaketti

OP Kulku

OP Kulku Premium

Auto käyttöön
x
x
Huollot ja korjaukset
x
x
Liikenne- ja kattava kaskovakuutus
x
Noutopalvelu huoltoon
x
Hinauspalvelu myös akun loppuessa
x
Renkaiden vaihto ja säilytys
x
Sisätilan puhdistus ja ulkopesu määräaikaishuollon yhteydessä
x
Rajattomasti automaattipesuja
x
 • OP Kulku

  • Auto käyttöön
  • Huollot ja korjaukset
 • OP Kulku Premium

  • Auto käyttöön
  • Huollot ja korjaukset
  • Liikenne- ja kattava kaskovakuutus
  • Noutopalvelu huoltoon
  • Hinauspalvelu myös akun loppuessa
  • Renkaiden vaihto ja säilytys
  • Sisätilan puhdistus ja ulkopesu määräaikaishuollon yhteydessä
  • Rajattomasti automaattipesuja

OP Kulku -palvelu on auton pitkäaikaisvuokrausta. Palvelun tuottaa Pivo Wallet Oy, joka on osa OP Ryhmää. Vakuutukset myöntää OP Vakuutus Oy.

OP Kulku -palvelu on määräaikainen sopimus, jonka pituudeksi voit valita 2, 3 tai 4 vuotta. Sopimukseen ei sisälly aloitusmaksuja, eikä poikkeuksellisen suurta viimeistä maksuerää.

Hinnoittelu, joka joustaa tarpeittesi mukaan

Haluamasi auto, valitsemillasi varusteilla

Taitaa olla itsestään selvää, että arvokkaampi auto kattavammilla varusteilla maksaa enemmän myös OP Kulku -palvelussa. Kuukausihinta riippuu valitsemastasi autosta, varustepaketista ja OP Kulku -palvelutasosta.

Ei piilokuluja

Emme harrasta aloitusmaksuja, käsirahaa tai poikkeavaa viimeistä maksuerää. Sopimuksen päätyttyä palautat vain auton ilman erillisiä kustannuksia. Voit toki jatkaa sopimusta samalla autolla tai vaihtaa uuteen autoon.

Pidempi sopimus, pienempi kuukausimaksu

Haluatko säästää rahaa? Mitä pidemmän sopimuskauden otat autollesi, sen matalamman kuukausihinnan saat. Haluatko ajaa kuin ruhtinas? Hanki itsellesi arvokkaampi auto pitkäksi sopimuskaudeksi, jolloin saat sen kohtuuhintaan.

Maksat ajon mukaan

Määrittelet kuukausimaksuun sisältyvät ajokilometrit itse. Tarvittaessa voit muuttaa vuosittaista kilometrimäärää kesken sopimuskauden. Mahdollisista ylikilometreistä perimme maksun sopimuksen päättyessä.

Kannattaako hankkia auto ilman omistamisen huolia?

OP Kulku -palvelun hinta perustuu autojen ja palveluiden todellisiin kustannuksiin.

Auton omistamisen kustannuksista suurin on arvon aleneminen. Jos ostat uuden auton, noin puolet sen jälleenmyyntiarvosta häviää kolmen vuoden aikana, joskus enemmänkin. OP Kulku -palvelun käyttäjänä et joudu huolehtimaan auton arvon alenemisesta.

Graafi

Itse omistetun täyssähköauton tyypilliset kustannukset 3 vuoden aikana

 • Auton arvon aleneminen
 • Rahoituskulut (korko, laskutuslisä)
 • Huollot ja korjaukset
 • Vakuutus
 • Muut kulut (sis. ajoneuvovero, pesut, renkaiden vaihdot)

Täyssähköauton käyttövoimakustannukset ovat 80-85% bensiinikäyttöistä autoa pienemmät.

Graafi

Kulje huoletta

OP Kulku -palvelun ansiosta et omista autoa, vaikka se onkin täysin sinun käytössäsi. Autoile murehtimatta vikatilanteista ja autohuolloista, sillä me huolehdimme niistä puolestasi.

Huollot ja korjaukset

Huollot ja korjaukset

OP Kulku -palvelussa auto huolletaan ja korjautetaan merkkihuollossa ilman ylärajaa ja omavastuuta. Huolehdimme huolto- ja korjaustöiden sisällöstä sekä maksuista.

Jos autoon tulee tekninen vika, voit olla yhteydessä OP Kulku -asiakaspalveluun tai suoraan liikkeeseen. Huolehdimme laskuista ja maksuista. Määräaikaishuollon tai teknisen vian korjauksen ajaksi saat sijaisauton.

Premium-asiakkailta noudamme auton määräaikaishuoltoon kotoa tai työpaikalta. Premium-määräaikaishuoltoon sisältyy myös autosi ulkopesu ja sisäpuhdistus.

Vakuutukset

Vakuutamme auton puolestasi

Premium-pakettiin sisältyy liikenne- ja kattava kaskovakuutus, jonka myöntää OP Vakuutus Oy. Vakuutus kattaa muun muassa liikennevakuutuksen (muille aiheutetut vahingot), palon, varkauden, eläintörmäyksen, ilkivallan, oikeusturvan, kolarin, tuulilasin ja luonnonilmiövakuutuksen.

Vakuutuksen omavastuu on 500€ törmäysvahingoissa ja 200€ muissa vahingoissa. Vakuutusasioissa voit aina kääntyä OPn nopean ja auttavaisen asiakaspalvelun puoleen.

OP Kulku on oma palvelukokonaisuus, johon ei sisälly OP Ryhmän asiakasetuja, eikä omistaja-asiakkaan OP-bonuksia.

Avaa tästä tarkemmat liikennevakuutusehdot, autovakuutusehdot ja vakuutusesite.

Tiepalvelu

Et jää yksin tien päälle

Jos autoon tulee yllättävä tekninen vika, saat tiepalveluna hinauksen ja sijaisauton (huollon ja kuljettajasta riippumattoman vian korjauksen ajaksi). Yleisiä sähköauton pikalatauspistokkeita ei ole vielä yhtä tiheässä kuin bensa-asemia. OP Kulku Premium -palveluun sisältyy ilmainen hinauspalvelu myös silloin, jos akku loppuu kesken ajon.

Renkaiden vaihto ja säilytys

Renkaiden vaihto ja säilytys

OP Kulku Premium -asiakkaana kesä- ja talvirenkaiden vaihto ja säilytys sisältyy sopimukseen. Noudamme autosi renkaiden vaihtoon yhdessä sovittuna ajankohtana.

Autopesu

Auto pesuun aina kun haluat

OP Kulku Premium -pakettiin kuuluu rajaton määrä autopesuja kellon ympäri toimivissa automaattipesuloissa.

Odotusajan auto

Odotusajan auto

OP Kulku -palveluun kuuluu myös odotusajan auto. Voit siis helposti luopua nykyisestä autostasi ja siirtyä huolettomaan tapaan kulkea.