Op kxulku cafe 800x400

OP Kulku on huoletonta auton pitkäaikaisvuokrausta

Pitkäaikaisvuokrauksessa säästyy omistamisen huolilta

Pitkäaikaisvuokraamalla sähköauton saa nauttia kaikista sähköautoilun hyvistä puolista, muttei tarvitse miettiä esimerkiksi autonsa arvon alenemista tai sen jäämistä teknisessä kehityksessä jälkeen.

Jos hankkii uuden auton, noin puolet sen jälleenmyyntiarvosta häviää kolmen vuoden aikana, joskus enemmänkin.

Muutenkin pitkäaikausvuokraus on kätevää, koska huollot ja kaikki mahdolliset autoon liittyvät kysymykset hoituvat luotettavasti samasta paikasta ilman turhia aikaa vieviä selvityksiä.

Pidempi sopimus, pienempi kuukausimaksu

Mitä pidemmän sopimuskauden valitsee autolleen, sitä matalampi on kuukausihinta. Näin voi säästää rahaa tai toisaalta ajella herroiksi ja hankkia arvokkaamman auton pitkäksi sopimuskaudeksi, jolloin sen saa kohtuuhintaan.

Kun on päässyt ensimmäisen kerran sähköauton rattiin, sen vaan haluaa käyttöönsä. Miksei siis huolettomasti vuokraamalla haluamansa merkin ja mallin?

Maksut ajon mukaan

Auton kuukausimaksuun sisältyvät ajokilometrit määritellään itse. Mietitään vaan auton käyttötarpeet kuukaudessa. Ja laitetaan pikkuisen päälle ihan vaan siksi, että sähköautolla on mukava ajella vähän ylimääräisiäkin reissuja.

On myös mahdollista muuttaa vuosittaista kilometrimäärää joustavasti vaikka kesken sopimuskauden. Mahdollisista ylikilometreistä peritään maksun sopimuksen päättyessä. 

OP Kulku -palvelu on auton pitkäaikaisvuokrausta.

Se on suunnattu niin yksityisille leasaajille kuin yrityksille. Se tarjoaa helpon ratkaisun niin perheitä kuljettaville ajajille, uraohjuksille tai näiden yhdistelmille kuin eläköityvillekin. OP Kulku tarjoaa kaikille turvallisen, joustavan, huolettoman ja kätevän tavan päästä sähköistetyn autoilun makuun. Tutustu tästä OP Kulku -palvelun tarkkaan sisältöön.

OP Kulku -palvelun hinta perustuu autojen ja palveluiden todellisiin kustannuksiin

Auton omistamisen kustannuksista suurin on arvon aleneminen. Noin puolet uuden sähköauton jälleenmyyntiarvosta häviää kolmen vuoden aikana.

OP Kulku -palvelun käyttäjänä ei joudu huolehtimaan auton arvon alenemisesta, eikä tästä muodostu mahdollista estettä sähköautoilun aloittamiselle.

Palvelussa auto on siis täysin leasaajan käytössä, aivan kuin oma auto. Mutta OP Kulku huolehtii kaikesta vaivalloisemmasta autoon liittyvästä hommasta, kuten vikatilanteista ja autohuolloista. Kuukausimaksuun sisältyvät ajokilometrit määritellään itse ja kilometrimäärää voi rauhassa muuttaa jopa kesken sopimuskauden. Ylikilometreistä vain peritään maksu sopimuksen päättyessä.

Jaa

Lue myös nämä

Hyvi%c3%a4 syit%c3%a4 valita s%c3%a4hk%c3%b6auto 800x400

Valitse oikein

Hyviä syitä valita sähköauto

Tämän takia sähköautoilu kannattaa.

Op tesla mapon 800x400

Valitse oikein

OP Kulku – keskity ajamiseen ja omaan bisnekseen

Haastattelussa yrittäjä Jani Asunmaa Mapon Oy:stä

Bmwi3artikkeliin

Valitse oikein

Sähköauton valinta ja hankkiminen

Mikä on minulle sopiva sähköauto?

Seuraa sähköautoilua tilaamalla OP Kulku -uutiskirje