Bmwi3artikkeliin

Sähköauton valinta ja hankkiminen

Mikä on minulle sopiva auto? Millainen autoilija olen?

Autoilijoita on moneen lähtöön. On niin asioista hyvin selvää ottaneita “teknokraatteja” kuin asiaan vasta tutustuvia, on järkeilijöitä ja tunteilijoita, ympäristöihmisiä ja tarkkoja budjetteja tekeviä. Sähköauton ominaisuudet sopivat kaikille näille. Sähköauton ajomukavuus ja edullisuus taas voittavat puolelleen ne, jotka vertaavat sitä polttomoottoriautoihin.

Suunnitelmallisuus on ainoa kaikkia koskeva vaatimus, josta ei kannata tinkiä. Kun oppii ajattelemaan autonsa lataamista samoin kuin kännykän, on jo pitkällä. Auton kotilataaminen öisin ja pikalataaminen tarvittaessa päivisin tulee pian rutiiniksi, eikä asiaa tarvitse enää sen kummemmin miettiä.

Sähköautoa harkitsevan on hyvä myös miettiä, millä lailla autonsa hankkii. Onko oman auton ostaminen parempi ratkaisu kuin esim. huoleton leasing? Leasingin valinnassa vaa’assa painaa myös auton jälleenmyyntiarvo, jota ei tarvitse ajatella lainkaan.

Myös sähköautoa leasing-palveluna harkitsevan on hyvä olla suunnitelmallinen ja sähköautoilun sopivuuteen omaan elämäntyyliin kannattaa paneutua hyvin ennen hankintapäätöstä. Myös itse ajaminen vaatii jonkin verran suunnitelmallisuutta. Kyky heittäytyä uuden teknologian kuljettamaksi, olla edelläkävijä, on myös ehdottomasti hyvä ominaisuus sähköautoilijalle. Sähköauto palkitsee ajajan upealla ajokokemuksella ja -mukavuudella.

Jaa

Lue myös nämä

Op kxulku cafe 800x400

Valitse oikein

OP Kulku on huoletonta auton pitkäaikaisvuokrausta

Miksi pitkäaikaisvuokraus on fiksu valinta

Hyvi%c3%a4 syit%c3%a4 valita s%c3%a4hk%c3%b6auto 800x400

Valitse oikein

Hyviä syitä valita sähköauto

Tämän takia sähköautoilu kannattaa.

Op tesla mapon 800x400

Valitse oikein

OP Kulku – keskity ajamiseen ja omaan bisnekseen

Haastattelussa yrittäjä Jani Asunmaa Mapon Oy:stä

Seuraa sähköautoilua tilaamalla OP Kulku -uutiskirje