Sähköauton hankintatuki

Hankintatuki tuli voimaan vuoden 2018 alusta. Hankintatuki on 2000 euroa ja sitä myönnetään valtion varoista uuden sähkökäyttöisen henkilöauton hankintaa tai pitkäaikaista vuokrausta varten. Hankintatuki voidaan voidaan myöntää vain yksityishenkilöille ja se koskee ainoastaan uusia täyssähköautoja, joiden kokonaishinta on enintään 50 000 euroa ja vuokrausaika vähintään 3 vuotta.

Kun teet OP Kulku –sopimuksen, saat hankintatuen täysimääräisenä. Me hoidamme sen hakemisen puolestasi ja vähennämme kuukausivuokraasi vastaavan määrän.

Hankintatuen tarkemmat ehdot löydät myös Trafin sivuilta https://www.trafi.fi/oleedellakavija/tayssahkoauto/sahkoauton_hankintatuki

Seuraavat mallit saat nyt edullisemmin hankintatuella

Usein kysytyt kysymykset liittyen hankintatukeen

Mitä OP Kulun malleja hankintatuki koskee?

Hankintatukea saat seuraaviin malleihimme: Nissan Leaf, Hyundai IONIQ, Renault Zoe, Volkswagen e-Golf, BMW i3 (pl. REX), Volkswagen e-up!.

Voinko saada hankintatukea yritykseni sähköautoille?

Et, sillä hankintatuki koskee vain luonnollisia henkilöitä eikä sitä myönnetä yritysasiakkaille.

Miten saan 2000 euron hankintatuen?

Kun hankit sähköautosi OP Kulun kautta, hoidamme hankintatuen hakemisen Trafilta puolestasi. Kun pyydät tarjouksen, näet hankintatuen vaikutuksen kuukausihinnassa.

Koskeeko hankintatuki ladattavia hybridejä?

Ei. Hankintatuki on rajattu täyssähköautoihin, joiden ainoa käyttövoima on sähkö. Sen vuoksi esimerkiksi BMW i3 REX-malli ei saa hankintatukea.

Oletko valmis koeajoon?

Tuomme koeajon helposti kotiovellesi.