Usein kysytyt kysymykset

OP Kulku -palvelu

Mikä OP Kulku -palvelu on?

OP Kulku -palvelu on auton pitkäaikaisvuokrausta yksityishenkilöille ja yrityksille. OP Kulku -palvelun ansiosta et omista autoa, vaikka se onkin täysin sinun käytössäsi. Määräaikaishuollot ja teknisten vikojen korjaus kuuluvat hintaan, joten voit autoilla huoletta.
 
Palvelun tuottaa Pivo Wallet Oy, joka on osa OP Ryhmää. Vakuutukset myöntää OP Vakuutus Oy.

Mitä OP Kulku -palvelu sisältää?

OP Kulku -palvelussa vuokraat auton käyttöösi pitkäaikaisesti. Yleisimmät sopimusajat ovat 2, 3 ja 4 vuotta. Sopimuksessamme emme veloita aloitusmaksuja, eikä siinä ole poikkeuksellisen suurta viimeistä maksuerää.
 
Voit valita sopimuksesi palvelupaketiksi joko perustason tai Premium-paketin.
 
Perustason pakettiin sisältyy auton käytön lisäksi määräaikaishuollot ja teknisten vikojen korjaukset, talvi- ja kesärenkaat vanteineen, normaalikulumasta aiheutuvat renkaiden uusinnat sekä sijaisauton huoltojen ja korjausten ajaksi. Premium-paketissa saat lisäksi kasko- ja liikennevakuutuksen, noutopalvelun määräaikaishuoltoon, renkaiden säilytykset, korjaukset poislukien rengasrikot, hinauspalvelun myös akun loppuessa sekä rajoittamattoman määrän automaattipesuja.

Voiko OP Kulku -palvelun kautta hankkia auton yritykselle?

Kyllä! Sekä yritykset että yksityishenkilöt voivat tehdä leasing-sopimuksen palvelussamme.

Kerryttävätkö palvelumaksut myös bonusta?

OP Kulku on oma palvelukokonaisuus, johon ei sisälly OP Ryhmän asiakasetuja, eikä omistaja-asiakkaan OP-bonuksia.

Mitä vanhalle autolleni tapahtuu?

Autamme sinua myymään nykyisen autosi nopeasti ja vaivatta. Voit ottaa hyvityshinnan suoraan tilillesi käteisenä tai hyödyntää OP Kulku -palveluun osittain tai kokonaan. Hyvityksen käyttäminen OP Kulkuun on kätevä tapa pienentää kuukausimaksua. Ota rohkeasti yhteyttä, autamme sinua pääsemään eroon nykyisestä autostasi.

Kuuluvatko vakuutukset kuukausihintaan?

OP Kulku Premium -palvelu pitää sisällään liikenne- ja kaskovakuutuksen, jonka myöntää OP Vakuutus Oy. OP Kulku -palveluun ei sisälly vakuutuksia. Voit siis valita tarpeesi mukaisesti OP Kulku -palvelun. Palvelu-sivuilta löydät tarkemmat kuvaukset palvelupaketeista sekä vakuutuksien tarkemmat kuvaukset.

Ajoneuvon käyttö

Mitä autolle tapahtuu sopimuskauden päättyessä?

Sovimme kanssasi ennen sopimuskauden päättymistä minne palautat OP Kulku -autosi. Auto palautetaan viimeistään sopimuksen päättymispäivänä pestynä ja kaikkine varusteineen. Teetämme autolle palautustarkastuksen, jossa auton kunto ja varusteet tarkastetaan. Auton tulee olla palautushetkellä normaalia kulumista vastaavassa kunnossa. Teet tarkastuksessa mahdollisesti ilmenneistä vaurioista vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöösi ja maksat omavastuun. Laskutamme sinulta normaalista kulumisesta poikkeavat vauriot ja puuttuvat varusteet.

Voinko lainata autoa tutuilleni?

Lyhytaikaisesti kyllä. Samaan talouteen kuuluvat saavat käyttää autoa samoilla ehdoilla kuin sopimuksen allekirjoittaja. Lyhyt väliaikainen käyttö on sallittu myös muille kuin perheenjäsenille.

Voinko asentaa vetokoukun autoon?

Autoa tilattaessa voi valita vetokoukun, mikäli sellainen on mahdollista kyseiseen malliin saada. Vetokoukun ja muiden vastaavien lisävarusteiden jälkiasennus autoihin on kielletty.

Mitä jos ilmoittamani kilometrimäärä / vuosi ylittyy?

Mahdollisista ylikilometreistä perimme maksun sopimuksen päättyessä. Tarvittaessa voit muuttaa vuosittaista kilometrimäärää myös kesken sopimuskauden. Ota tällaisessa tilanteessa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Saanko ajaa autolla Suomen rajojen ulkopuolella?

Voit matkustaa OP Kulku -autolla ulkomaille, pois lukien Venäjä, Valko-Venäjä, Ukraina ja Moldova. Tarvitset matkallesi Green Cardin. Premium-asiakkaanamme saat sen tilattua asiakaspalvelustamme. Jos käytössäsi on peruspalvelumme, voit tilata luvan vakuutusyhtiöltäsi. Ilmoita Green Cardia tilatessasi matkan lähtöpäivämäärä, matkustuskohteesi ja matkan kesto. Huomioithan, ettei sijaisautoa ole mahdollista saada Suomen ulkopuolella.

Voinko vaihtaa auton kesken sopimuskauden?

Minimisopimusaika autoa kohden on sivuillamme näkyvä 24 kk. Mikäli haluat vaihtaa autoa erilaiseen joka kuukausi, on OP Kausiauto silloin hyvä ratkaisu. OP Kulku on ihanteellinen 2-4 vuoden ajanjaksolle.

Etkö löytänyt mieltäsi askarruttaneeseen kysymykseesi vastausta? Kysy chatistamme tai laita sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@op-kulku.fi

Ja kun kaikki on selvää niin siirry valitsemaan juuri sinulle sopivaa OP Kulku -palvelua.

Tutustu autoihin

Vaikeaa löytää juuri se oikea?

Tiedämme tunteen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua juuri oikeanlaisen auton valinnassa.