Kaikki artikkelit > Kehittyvä sähköautoilu > #YhdessäSähköllä Päijänteen ympäri

#YhdessäSähköllä Päijänteen ympäri

OP ja Fortum ovat rakentaneet sähköautojen latauspisteitä jo 70 paikkakunnalle, kattaen yhteensä 150 latauspistettä. Tapahtumalla juhlistetaan sähköautoilun kehitystä ja osoitetaan, että sähköautolla taittuvat jo pitkätkin matkat.

Tutustu sähköautoiluun ja voita Jaguar!

OP Kulku ja Fortum kutsuivat kymmeniä sähköautoilijoita ympäri Suomen juhlistamaan kukoistavaa yhteistyötä. Sähköautoilijat vierailevat tapahtumapäivänä neljällä OP:n paikkakunnalla, joihin uusia latureita on asennettu.

Kaikille avoimilla tapahtumapisteillä on mahdollisuus tutustua sähköautoiluun ja sähköautoihin OPn ja Fortumin asiantuntijoiden opastuksella. Paikalle ei ole kuitenkaan tarkoitus tulla pönöttämään, vaan hauskaa ohjelmaa riittää kaiken ikäisille. Tapahtumassa järjestettävässä kilpailussa taitonsa näyttänyt voittaa Jaguar I-PACE -sähköauton pitkäksi viikonlopuksi käyttöönsä.

Tapahtumapaikat perjantaina 7.9.2018 kello 14 – 18

• Mäntsälä: Mäntsälän Osuuspankki, Keskuskatu 6
• Lahti: Lahden tori, Vapaudenkatu 7
• Vääksy: OP Järvi-Häme, Rusthollintie 1
• Jämsä: OP Jämsän Seutu, Keskuskatu 1

sähköautoilu

Some-kisa!

Pääsit sitten paikan päälle tai et, voit osallistua tapahtuman some-kisaan. Palkintona kisassa Jaguar I-PACE -sähköauto pitkäksi viikonlopuksi käyttöön!

Ohjeet ovat yksinkertaiset:

Käytä mielikuvitustasi ja postaa somessa aihetunnisteella #YhdessäSähköllä tapahtumapäivän aikana.

• Voit julkaista haluamissasi kanavissa: Instagram, Facebook, Twitter ja LinkedIn.
• Raadin valitsema paras postaus voittaa –  ole siis luova ja säväytä!

Huomioithan myös, että tapahtuman aikana järjestäjät kuvaavat videota ja valokuvia, joissa saattaa näkyä myös tapahtuman osallistujia ja autoja. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tämän materiaalin julkaisun OP:n ja Fortumin viestinnässä.

Huom. kilpailut ovat päättyneet.